Zašto Popusti za Putovanja?


 

ŠTEDIMO NOVAC I VREME!

Popusti za Putovanja Vam omogućuju da kupujete svoje omiljene proizvode i usluge na jednom mestu, sa mogućnošću uštede i do 90%. Zašto biste platili punu cenu za određeni proizvod kada možete da ostvarite uštedu? Štedite zajedno sa nama!   

 

OMOGUĆAVAMO SIGURNU I POUZDANU ONLINE KUPOVINU.

Ukoliko se oprdelite za neku od naših ponuda, Vaša će porudžbina biti u najkraćem vremenu obrađena, a transakcija obavljena u sigurnom i bezbednom okruženju, bez obzira na vid plaćanja. O izvršenoj uplati dobićete povratnu inforamaciju i kupon kao dokaz o kupljenom proizvodu odnosno usluzi.

                                                                                                        

LAKO JE I JEDNOSTAVNO

Online kupovina je vrlo jednostavna. Svi popusti i sniženja u našoj ponudi su samo na klik od Vas i stoje Vam na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Odaberite ponudu, izvršite plaćanje i iskoristite svoj kupon. Ulepšajte sebi dan u tri jednostavna koraka.

                                                                             

PROMOVIŠEMO PONUDE

Promovišemo proizvode i usluge proizvođača / prodavaca bez dodatnih troškova. Imate besplatan marketing. Popularnost i posećenost portala PopustizaPutovanja.rs i prisutnost na društvenim mržama znači da će vašu ponudu videti desetine hiljada ljudi. Vaša ponuda će dobiti najbolji online prostor, a vaše ime, proizvod ili usluga stavljeni u prvi plan.