Uslovi prodaje


GL Travel d.o.o. preko web stranica popustizaputovanja.rs organizuje online prodaju prozvoda/usluga u ime i za račun privrednih subjekata koji svoje proizvode/usluge oglašavaju putem web stranica popustizaputovanja.rs  tako što prodavac odobrava promotivni popust na svoje proizvode/usluge, a pod uslovom da portal popustizaputovanja.rs u određenom vremenskom periodu obezbedi minimalni broj korisnika zainteresovanih za određeni proizvod/uslugu. Minimalni broj kupaca uvek se navodi uz određenu ponudu. Online prodaja takođe može biti ograničena na maksimalni broj zainteresovanih korisnika za određeni proizvod/uslugu.

 

Prodavac kao vlasnik proizvoda/usluge se obavezuje da će ugovorene promotivne proizvode/usluge isporučiti na najkvalitetniji mogući način, dok je obaveza GL Travela d.o.o. da po najvišim standardima poslovanja organizuje i vodi promotivnu internet prodaju.

 

GL Travel d.o.o. nije vlasnik prozvoda/usluga koje promotivno nudi na svojim web stranicama, što implicira da ne može da bude odgovoran za eventualne pravne i materijalne nedostatke koji mogu nastati prilikom korišćenja proizvoda/usluga. Za sve eventualne nedostatke u vezi sa isporukom ili manjkavosti prozvoda/usluga koje podavac pruža odgovoran je isključivo taj prodavac i GL Travel d.o.o. ni na koji način ne može da bude odgovoran za bilo kakve nedostatke proizvoda/usluga koje promotivno prodaje.

 

Korisnik/kupac plaća proizvode/usluge putem opšte uplatnice ili na elektronski način ponuđen na web stranicama popustizaputovanja.rs. Korisnik/kupac oslobađa od odgovormosti privredno društvo GL Travel d.o.o. za eventualnu štetu prouzrokovanu korisniku/kupacu vezanu za ovakve načine plaćanja za koje GL Travel d.o.o nije odgovoran.

 

Za svaki kupljeni proizvod/uslugu GL Travela d.o.o. u ime proizvođača/prodavca izdaje potvrdu u obliku kupona. Na osnovu kupona proizvođač/prodavac identifikuje korisnika/kupca koji ima pravo da potražuje kupljene proizvode ili usluge. Ukoliko korisnik/kupac ne iskoristi kupon u roku važenja promotvne ponude koji je istaknut u samoj ponudi, privredno društvo GL Travel d.o.o nije dužan da korisniku vrati novac, osim u slučaju ostvarivanja prava na jednostrani raskid ugovora.

Svaka trgovina, kopiranje ili falsifikovanje kupona je strogo zabranjena. Kupon važi do datuma koji je naznačen na njemu.